Photo Job - Vispārīgā izvēlne

Photo Job - Vispārīgā izvēlne

Šī ir noklusējuma izvēlne, kas tiek parādīta, kad tiek atvērts foto uzdevums. Tajā ir pieejama visa informācija, kas saistīta ar fotoizdevumu, lai ātri to pārskatītu, kā arī pielāgošanas rīki.

Foto uzdevuma vispārīgā izvēlne

Pielāgošanas rīki tiek parādīti kā:
IestatījumiŠajā sadaļā ir šādas sadaļas:
- Foto darba iestatījumi: Ietver visus kopīgošanas, pārdošanas un izskata iestatījumus.
- Tiešsaistes reģistrācijas iestatījumi: Pārvaldiet tiešsaistes reģistrācijas rīkus. Plašāku informāciju skatiet rakstā Tiešsaistes reģistrācija.
Funkcijas, šajā sadaļā ir:
- Arhīvs: Kad viss ir pabeigts, arhivējiet foto uzdevumu. Sīkāku informāciju sk. sadaļā Arhivēšana.

Foto darba iestatījumi

Noklikšķinot uz šīs pogas, tiek parādīta izvēlne ar divām cilnēm. Noklusējuma cilnē, Foto darba iestatījumi, tiek parādīta informācija, kas tika ievadīta, kad tika izveidots darbs. Pēc vajadzības var pievienot izmaiņas un papildu informāciju. Plašāku informāciju skatīt rakstā Photo Job - Workflow guide (Foto uzdevums - darba plūsmas rokasgrāmata).

Foto uzdevuma vispārīgā izvēlne

Noklikšķinot uz Rādīt vairāk, tiek atklāti papildu pielāgošanas rīki:
Pirmais lietotājs piešķir paroli: Ļauj pirmajam lietotājam iestatīt galerijas paroli pie pieteikšanās.
Filtrējiet produktus pēc attēla malu attiecībām: Ļauj klientiem pasūtīt tikai tos produktus, kas atbilst attēla malu attiecībai.
Atļaut attēlu rediģēšanu/apcirpšanu: Ļauj klientiem apgriezt un mainīt pasūtītā attēla izmēru, pamatojoties uz izvēlētā foto produkta formātu.
Pirms pasūtīšanas nomainiet attēlus: Ļauj augšupielādēt galīgos failus pēc pasūtījuma veikšanas un pirms tā nosūtīšanas uz ražošanu. Lai iegūtu vairāk informācijas, skatiet rakstu Bloķēt pasūtījumus un aizstāt attēlus.
Pēc tam, kad tas ir izdarīts, neaizmirstiet noklikšķināt uz Turpināt

Vairāk foto pasūtījuma iestatījumu

Stils un izskats

Lai piekļūtu tai, noklikšķiniet uz cilnes, kas atrodas Foto darba iestatījumi izvēlnes augšpusē. Ņemiet vērā, ka šeit veiktās izmaiņas ietekmēs visas foto uzdevuma galerijas un grupas. Pielāgojamās opcijas ietver:
Stila un izskata iestatījumi

Displeja režīms: Izvēlieties visu galeriju attēlošanas režīmu.
Displeja režīms mobilajām ierīcēm: Izvēlieties displeja režīmu mobilajām ierīcēm.
Izskats: Izvēlieties galeriju izskatu Tumšs vai Gaisma.
Ūdenszīme: Aktivizējiet ūdenszīmi, kas tiek rādīta virs galerijās esošajām fotogrāfijām. Lai iegūtu vairāk informācijas, skatiet rakstu par ūdenszīmi.
Komentāri: Atļaujiet komentārus galerijās, lai iegūtu tiešu klientu atgriezenisko saiti. Lai iegūtu vairāk informācijas, skatiet rakstu Komentāri.
Atsauksmes Galerija: Ļaujiet lietotājiem novērtēt fotogrāfijas ar krāsu skalas palīdzību un sniegt atsauksmes. Lai iegūtu vairāk informācijas, skatiet rakstu Atsauksmes par galeriju.
Neaizmirstiet pēc izmaiņu veikšanas noklikšķināt uz Turpināt.

Grupu un galeriju vispārīgā izvēlne

Ņemiet vērā, ka Grupu un galeriju vispārīgā izvēlne nedaudz atšķiras no fotoattēlu darba vispārīgās izvēlnes. Tajā ir mazāk opciju, jo lielākā daļa no tām ir pārmantotas no vecākā foto uzdevuma. Šajās izvēlnēs ir sniegta informācija par atsevišķām grupām vai galerijām, lai ātri varētu veikt pārskatu.

Vispārējā grupas izvēlne

Noklikšķinot uz atsevišķas grupas pogas Grupas iestatījumi, tiek parādīta izvēlne ar aktivizētu opciju Fotoattēlu darba iestatījumu mantošana. Šīs opcijas deaktivizēšana ļauj pielāgot konkrētus iestatījumus šai galerijai vai grupai. Ņemiet vērā, ka pēc šīs opcijas deaktivizēšanas visas izmaiņas, kas veiktas foto darbam, netiks pārmantotas.

Foto uzdevuma iestatījumi netiek pārmantoti

Atcerieties, ka pēc izmaiņu veikšanas ir jānoklikšķina uz Turpināt.